Cameres: Ένα Καβαλιώτικο ροκ συγκρότημα αποκαλύπτεται (βίντεο)


Δεκέμβριος 2016 στο Kavala-Portal

Ένα από τα πλέον δημοφιλή νεανικά μουσικά σχήματα στον χώρο της ροκ μουσικής, το οποίο μάλιστα δραστηριοποιείται στον χώρο αυτό εδώ και πολλά χρόνια (από τον Φεβρουάριο του 2008, αν και ο αρχικός σπόρος "φυτεύτηκε" το καλοκαίρι του 2007 -αν και με διαφορετική σύνθεση), είναι οι Cameres -με τα 2 μέλη του να προέρχονται από την Καβάλα!
Ο λόγος για τους Νίκο Γραμμάτο (φωνητικά-στίχοι-μουσική) και Γιάννη Βογιατζή (κιθάρα-μουσική), οι οποίοι στο παρελθόν (για πάνω από 15 χρόνια) ήταν ενεργοί με διάφορες μπάντες για πάνω από μια δεκαπενταετία. Άξια αναφοράς η συμμετοχή του Γιάννη Βογιατζή στο συγκρότημα "Βυζιά με Σιλικόνη" αλλά και η διαχείριση -από τον Νίκο Γραμμάτο- του αφιερωμένου στην ελληνική ροκ μουσική σκηνή ιστότοπου Rockap.
Η ιστορία του συγκροτήματος είναι αρκετά πλούσια και χαρακτηρίζεται από 2 δίσκους (τον "Θα είμαι εκεί" που κυκλοφόρησε το 2013, και τον "Οι αναμνήσεις πάντα καίνε", που κυκλοφόρησε μέσα στο 2016), από πολλές συνεργασίες με ελληνικά σχήματα και μουσικούς (τόσο στην ηχογράφηση των τραγουδιών τους όσο και σε συναυλίες) αλλά και από ηχογραφήσεις και κυκλοφορίες τραγουδιών στο εξωτερικό.
Ας αφήσουμε όμως τον τραγουδιστή -και "ψυχή" του συγκροτήματος "Cameres" Νίκο Γραμμάτο να αποκαλύψει εαυτόν και το συγκρότημά του, μέσα από την κάμερα του Kavala Portal. Άλλωστε ο ίδιος του έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν "μασάει" τα λόγια του όσον αφορά την ελληνική μουσική σκηνή.

INSTAGRAM FEED

@soratemplates